Behandelingen

Verwen jezelf met een heerlijke schoonheidsbehandeling bij Studio Frannie. Want jij bent het waard! Schoonheidsspecialiste Frannie neemt alle tijd voor jou en werkt met de beste verzorgingsproducten.

Wat wij doen

Een Luxe Schoonheidsbehandeling (±90 min) bestaat uit: Reinigen van de huid en een diepte reiniging d.m.v peeling. Oneffenheden van de huid herstellen en een Vapozone behandeling: koude of warme stoom. Uitgebreide massage van gezicht, nek, schouders, armen en handen. Liftend epileren en verven van de wenkbrauwen. Een masker voor de huid (voor elk huid type) en tot slot een ampul. Wij bieden ook de volgende behandelingen aan:

voorbeeld-permanente-make-up-studio-frannie-schoonheidsspecialiste-bergen-nh
Permanente Make-Up

Permanente make-up voor een schitterend en blijvend resultaat. De pigmenten die wij gebruiken zijn kleurvast en worden na verloop van tijd niet rood of blauw. De behandeling wordt volledig afgestemd op jouw gezichtsuitdrukking en wensen. Wij gebruiken uitsluitend de beste apparatuur van Nouveau Contour. Wij zijn GGD gecertificeerd.

voorbeeld-epileren-verven-studio-frannie-schoonheidsspecialiste-bergen-nh
Liftend epileren verven

Wij zijn specialist in liftend epileren. Het resultaat is verbluffend: net alsof men een wenkbrauw- of ooglift heeft ondergaan met het effect dat je er jonger en frisser uitziet. De vormen van het gezicht worden mooi gedefinieerd en het blik krijgt een open accent passend bij jouw gezicht.

voorbeeld-airbrush-make-up-studio-frannie-schoonheidsspecialiste-bergen-nh
Airbrush Beauty Make-up

Face air brush is een foundation die d.m.v. een air brush op je gezicht wordt aangebracht. Hierna volgt de verdere make-up om het gezicht compleet te laten stralen. Dit komt heel natuurlijk over. Er is nauwelijks te zien dat er foundation op de huid zit. Bovendien blijft de face air brush de hele dag stralend op de huid zitten, je hebt echt er geen omkijken naar. Ideaal voor bruiden of wanneer je er stralend uit wil zien voor een bijzondere gelegenheid.

Verwen jezelf met een luxe schoonheidsbehandeling of exclusief bruidsarrangement

Op verzoek kan Frannie Malestein van Studio Frannie ook een exclusief bruidsarrangement verzorgen. Neem contact op voor meer informatie over het bruidsarrangement. Of: Verwen jezelf met een uitgebreide luxe schoonheidsbehandeling (±90 min). Of kies voor alleen liftend epileren & verven, permanente make-up of airbrush beauty make-up (aanrader!). Klik op de link hieronder om de prijslijst in te zien. De prijslijst (pdf) opent in een nieuw venster en kunt u, indien gewenst, ook downloaden.

>>> Klik hier om de prijslijst te downloaden <<<

Je bent van harte welkom bij Studio Frannie. Graag tot ziens!

Ik verlangde heel lang naar de permanente make-up, maar had niet al te veel vertrouwen in de salons die het aanboden. Toen Frannie een aantal jaren geleden neerstreek in West-Graftdijk was dat voor mij een reden om in haar salon te kijken. Ik had meteen veel vertrouwen in Frannie en heb gekozen om het bij haar te laten doen en daar heb ik geen spijt van gekregen. Ik heb gekozen voor boven en onder, ze kijkt goed naar welke kleur bij je gezicht past. Inmiddels zit het al ruim 4 jaar en de kleur is nog steeds goed. Frannie je bent een topper! – Monique

Sinds mijn bruiloft ben ik bij Frannie blijven “hangen”. Ik laat door niemand anders mijn wenkbrauwen epileren en verven. Als ik net ben geweest, ontvang ik altijd complimenten vanuit mijn omgeving. Ga zo door Frannie! – Daniëlle

Verwen jezelf

Verwen jezelf met een schoonheidsbehandeling. Studio Frannie staat garant voor het mooiste resultaat. En ook, een ontspannen sfeer waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontspannen en te laten verwennen.

Maak een afspraak