Frannie Malestein, schoonheidsspecialiste

“Frannie gebruikt uitsluitend de beste technieken met de beste producten om de beste kwaliteit te handhaven. Daarom gebruikt zij graag de producten van van Dr. Baumann Cosmetic”

Dr. Baumann Skinident

Met Dr. Baumann Skinindent heeft Dr. Baumann Cosmetics het best denkbare huidverzorgingslijn ontwikkeld. In plaats van plantaardige, natuurlijke oliën en werkstoffen die in de andere productlijnen worden gebruikt, is in Skinident alleen 100% huididentieke natuurlijke vetten en werkstoffen verwerkt.

Door deze kostbare biotechnologische ingrediënten ontstaat een perfecte huidverzorging met een superieure werking. Het is een dermatologisch feit dat huididentieke stoffen nooit een allergische reactie kunnen uitlokken. Ze zijn daarom de ultieme garantie voor een levenslange verdraagbaarheid en een gezonde huid. Door hun maximale huidcompatibiliteit en werking zijn de producten bovendien zeer zuinig in gebruik en voelen ze heerlijk zacht en natuurlijk aan.

Dr. Baumann Skinindent producten:

* zijn volledig samengesteld uit 100% huididentieke ingrediënten,
* zijn minstens 30 maanden houdbaar zonder toevoeging van bewaarmiddelen
* hebben een aangename neutrale geur zonder toevoeging van parfum
* zijn diervriendelijk: geen ingrediënten van gedode dieren en dierproefvrij
* zijn milieuvriendelijk: geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen.

DR. BAUMANN SKINIDENT is op dit ogenblik wereldwijd de eerste en enige huid-verzorgingslijn die uitsluitend is samengesteld uit huididentieke ingrediënten en vitamines. Dr. Baumann heeft drie lijnen, voor de jonge huid, de middelbare huid en de rijpere huid die meer verzorging nodig heeft. Ook voor de acne huid is er een speciale lijn ontwikkeld.

Ik ga al weer een tijd naar Frannie en iedere keer kom ik weer als herboren thuis. Mijn wenkbrauwen zijn dan weer ontzettend mooi liftend geëpileerd en mijn lichaam heeft weer een heerlijke anti-stress massage gehad. Mijn ogen komen hierdoor veel mooier uit en door de nekmassage heb ik bijna nooit geen hoofdpijn meer – Christy Faber

Een keer per 5 weken kom ik bij Frannie en koppel ik mijn bezoek aan de kapper. Ik word iedere keer weer blij van de vakkundige en ervaren handen van Frannie. Door het liftend effect van de wenkbrouwenepilatie hoef ik geen botoxbehandeling en zie er jonger uit door de ontspannende massages met de supervoedende cremes van Dr. Baumann, welke ik nu ook thuis gebruik. Een aanrader zeker ter bescherming in de winter! – Maud van der Tuin

Bionome door Dr Baumann

dr-baumann-cosmetic-schoonheidsstudio-frannie
Om u een optimaal resultaat te kunnen garanderen ontwikkelde DR. BAUMANN COSMETIC de nieuwe en veel strengere ‘bionome’ kwaliteitscriteria. Bionome huidverzorging garandeert u een natuurcosmetica van zeer hoge kwaliteit waarbij de gerichte keuze van de ingrediënten de best mogelijke verdraagbaarheid en de best mogelijke werking verzekert.

De bionome kwaliteitscriteria geven u de volgende garanties:
* Optimale verdraagbaarheid: geen ingrediënten die in de dermatologie bekend staan als allergenen en een gezondheidsrisico kunnen inhouden.
* Optimale doeltreffendheid: door het maximaal gebruiken van de actiefste werkstoffen en het vermijden van ingrediënten zónder bewezen werking. Het product heeft daardoor een maximale werking.
* Volledigheid van de samenstelling: essentiële tekorten worden daardoor vermeden.
* Optimaal op de huid afgestemd: fijn en gezond huidgevoel door maximaal gebruik te maken van huid identieke, huidverwante en altijd huidvriendelijke ingrediënten.
* Milieuvriendelijk: geen overbodige verpakking en schadelijke stoffen.
* Diervriendelijk: dierproefvrij en geen ingrediënten van gedode dieren.

Fantastische schoonheidsspecialiste! Ik laat al jaren mijn wenkbrauwen doen en elke keer weer ben ik hartstikke tevreden. Frannie weet precies hoe ze jouw wenkbrauwen perfect kan epileren en verven. De juiste kleur, de juiste vorm, ze kan het als de beste. Ook altijd een gezellige sfeer in de salon. Anderen doen haar dat niet na! – Gina

Ik heb bij Studio Frannie de permanente eyeliner laten zetten. En daar ben ik super blij mee, zij heeft dat prachtig mooi gedaan. Ik vond het allemaal wel een beetje spannend, maar ik ken Frannie en wist dat ik in goede handen was. Altijd mooi sprekende ogen wat ik ook doe. Ik kan het iedereen aanraden en zij ziet heel goed welke kleur er het mooiste bij je past. Heel erg bedankt lieve Frannie – Liliaan

Bel voor een afspraak

Verwen jezelf met een schoonheidsbehandeling. Studio Frannie staat garant voor het mooiste resultaat. En ook, een ontspannen sfeer waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontspannen en te laten verwennen.

Maak een afspraak