Frannie Malestein, schoonheidsspecialiste

“Ik geniet enorm van mijn vak en wat ik doe. Wat doe ik? Ik breng de innerlijke schoonheid naar buiten. Ik geloof dat iedere vrouw mooi is, de kunst is om dit naar buiten te brengen.”

Frannie Malestein, schoonheidsspecialiste & visagiste in Bergen Noord-Holland
frannie-malestein-schoonheidsspecialiste-visagiste

Sinds haar jonge jaren heeft Frannie Malestein goed door dat schoonheid een gave is die aan vrouwen op een bijzondere wijze is gegeven. Een gave die zowel innerlijk als uiterlijk gedragen kan worden in een perfect balans. Zij zag met verwondering de onzekerheid van vele vrouwen omdat ze dachten dat zij niet mooi genoeg waren. Dat was een van de redenen waarom zij het zag als haar missie om hun schoonheid zichtbaar te maken voor de buitenwereld, met het geloof dat elke vrouw mooi is. Overigens zijn heren ook van harte welkom in haar studio!

Missie: De mooiste uit de mensen met de beste producten en de nieuwste technieken

Frannie Malestein heeft jaren lange professionele ervaring in haar vak. Zij streeft ernaar om altijd topkwaliteit te leveren. Met de face airbrush beauty make-up, bleek zij gelijk succesvol. Zo ook met het opbouwen van verdere make-up & hairstyling heeft zij professioneel inzicht om het mooiste resultaat te behalen. Met name ook met liftend epileren en verven heeft zij zeer succesvolle resultaten, want zij beseft dat elk gezicht anders is. Zij kijkt naar het gezicht, omdat elk gezicht uniek en anders is. Frannie zorgt ervoor dat je weer gaat stralen.

Ik heb een heerlijke ochtend gehad. Ik had een bon van mijn vriendinnen gekregen voor mijn verjaardag, met alles erop en eraan. Super relaxed allemaal. De producten van Dr. Baumann zijn super (gelijk aangeschaft). De make-up was top. Ik kreeg veel complimentjes van iedereen. Maar waar ik echt tevreden mee was, is het liftend epileren en het verven van mijn wenkbrauwen. Je krijgt er een veel jongere en open blik van. Dus ik kan maar een ding zeggen over Frannie: een vakvrouw op en top – Thea

Ik laat al jaren mijn wenkbrauwen doen bij Frannie en elke keer ziet het er weer tiptop uit. Altijd netjes, erg mooie vorm en ook de verf wordt erg mooi aangebracht, precies mijn kleur. Ook laat ik sinds kort de zijkanten van mijn gezicht harsen, dit wordt ook goed gedaan. Zeker een aanrader om dit bij Frannie te laten doen. Ze is namelijk ook nog eens heel erg gastvrij – Laura Ponzio

Maak een afspraak

Verwen jezelf met een schoonheidsbehandeling. Studio Frannie staat garant voor het mooiste resultaat. En ook, een ontspannen sfeer waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontspannen en te laten verwennen.

Maak een afspraak